avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventie civila pt servicii ocazionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventie civila pt servicii ocazionale

Buna seara. Pot incheia ca si persoana fizica o conventie civila cu o societate pentru cateva traduceri pe care le fac ocazional (sunt solicitata de 1-2 ori/an). Daca da, imi puteti da un model si imi puteti spune ce obligatii are compania si totodata ce obligatii am eu ca si prestatar. Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Conventiew civila? Monica H. Monica H. se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)
Conventie civila cu persoana fizica Laura Stefan Laura Stefan Buna! Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema, dar pentru ca nu am reusit sa ajung la o concluzie cooerenta, am nevoie de ajutorul vostru... In cazul ... (vezi toată discuția)
Va rog mult, un sfat :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la firma unde lucrez vrem sa angajam pe cineva pentru prospectare/studiu de piata dar nu vrem cu contract de munca; nu-l vrem cu un program fix ... (vezi toată discuția)