avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sistemul Bologna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sistemul Bologna

Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii cum sunt platita? Am dreptul de a preda la clasele de liceu?
Cel mai recent răspuns: flory01 , utilizator 07:43, 31 Octombrie 2009
Am fost un an la facultate la ID, pe care am abandonat-o, in cele din urma. Stiti cate examene am dat intr-o zi? 5 exam, intram in sala si nimeni nu ma intreba cine sunt . Si se pune intrebarea: de ce au voie sa preda elevilor , acesti oameni , care iti flutura in vant diploma si se cred foarte invatati.? Sunt in functii de director, de inspector, oameni care au terminat la ID. Eu mi-am tocit coatele pe banci, am avut chiar bursa de merit, am tremurat la examene.....unde e dreptatea? De ce este mai bun cineva care a terminat la ID , 5 ani, dacat mine, care am fost la zi ( 3 ani colegiu si inca 2 , prin contin de studii)? :(:(:(:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Echivalare diploma?!?! lyssed lyssed Sunt absolventul unei academii de Arte Plastice din Olanda unde am studiat 4 ani si am acumulat un numar de 240 credite, facultate pe care am absolvit-o in ... (vezi toată discuția)
Pot sa fiu incadrata, ca profesor? elcsi elcsi Buna ziua! Ajutati-ma, daca stiti raspunsul! Dupa bacalaureat am terminat Scoala Postliceala de invatatori educatoare (3ani). am gard did.I. In iunie 2011 ... (vezi toată discuția)