avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de încetare CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de încetare CM

Buna ziua,

Am o întrebare legată de ce ar trebui sa fac după terminarea preavizului de 20 zile in cazul unei concedieri individuale în cazul desființării postului ocupat.
Este nevoie sa semnez decizia de încetare contract?
Daca nu o semnez ce întâmplă?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:17, 3 Februarie 2018
Decizia de concediere se semneaza numai de catre angajator..... salariatul semneaza doar pentru primirea unui exemplar.

In caz de refuz de primire, decizia poate fi comunicata prin posta prin confirmare de primire sau se poate comunica prin poşta electronică, în condiţiile în care salariatul a comunicat angajatorului aceste date de contact şi există o uzanţă a acestei forme de comunicare între părţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Concediere ram24 ram24 Buna ziua, Va rog ajutati-ma cu un sfat; am o angajata la un punct de lucru care s-a desfiintat, careia trebuie sa ii incetez cim. Problema este ca desi ... (vezi toată discuția)
Adresa de concediere Marinelapru Marinelapru Bună seara, ce se poate întâmpla dacă nu vreau sa semnez adresa de concediere emisa de angajator? Menționez ca încă sunt in stimulent de insertie pana ... (vezi toată discuția)