avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere auto

Tatal sotiei mele a decedat;pe langa altele a mostenit de la el 2 autoturisme ;
1,Un Logan care a fost implicat intr-un accident pt. care a facut contract de V-C in care e specificat ca il cumpara in vederea dezmembrarii, fara a efectua formalitatile de transcriere .care nu e inscris in circulatie,si care bineinteles nu e complet(a ramas din el motorul si 2 aripi)
2, Un VW din 1978 care mai e inscris in circulatie,dar care de fapt e partial dezmembrat si cu care nu s-a mai circulat de ani de zile, dar s-au platiti impozite.
Ce trebuie sa facem ca sa le putem radia si anula/sterge rolul de la primarie ? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:05, 3 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De preferat sa predati epavele la unitate specializata
Daca Loganul nu este inmatriculat si este radiat din circulatie ,prin predarea la unitate specializata obtineti si documentul legal de distrugere
In baza documentelor de predare ,sotia in baza certificatului de mostenitor urmeaza sa solicite
oficial la autoritatea fiscala radierea pe proprie raspundere a autovehiculului marca VW
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. ... Dbr89 Dbr89 Buna ziua, Am avut avut o masina avariata si am decis sa o radiez. Am vorbit cu o persoana care se ocupa de preluarea masinilor avariate si eliberarea unui ... (vezi toată discuția)
Radiere Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Am avut o dacie veche din 1998 anul fabricației, am dus-o la un centru de fier vechi tăiată în bucăți acolo mi sa eliberat o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Radiere masina CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am o masina din 1993 care a cam ajuns la sfarsitul vietii. Vreau sa platesc marti impozitul (ultimul semestru) dupa care nefunctionand as vrea sa o ... (vezi toată discuția)