avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... depunere online declaratia 112
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

depunere online declaratia 112

Buna seara, tocmai am citit o intrebare si cateva raspunsuri care m-au pus pe ganduri... Mai concret, sunt presedinte al unei Asociatii de Proprietari, ma ocup de completarea si transmiterea online a declaratiei 112, completarea F.V. si depunerea la casieria anaf a sumelor de bani ce reprezinta impozit si contributii datorate de catre Asociatia noastra fiscului (lunar). Asociatia detine (prin subsemnatul ca si reprezentant legal ) certificat de semnatura digitala cu ajutorul careia depunem declaratia 112. Intrebarea este, gresesc cu ceva, nu am dreptul, in calitate de presedinte al Asociatiei sa ma ocup de aceste lucruri? Si daca se mai poate o intrebare, pentru platile aferente lunii ianuarie 2018, in urma modificarilor fiscale, a fost actualizat formularul declaratiei 112? Nu-l gasesc! Multumesc, cu stima, I. Butnariuc.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:11, 4 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca in com. ex. ati stabilit ca dvs. in calitate de presedinte sa va ocupati de toate cele aratate. Cineva tot o sa trebuiasca sa se ocupe de toate astea si ce-i rau ca tocmai presedintele se ocupa?
Fiti serios!
Eu stiu ca noua D112, a aparut, poate maine, va pot da un raspuns mai bun.
Noi la asociatie folosim un program de gestiune a as. prop. care "face" inclusiv D112. Din cate am auzit, baietii de la Cuj au si facat actualizarea la noile cerinte.
Asadar, un pic de rabdare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare declaratia d112 genut2 genut2 Cum se completeaza declaratia unica D112 in cazul unui presedinte al unei asociatii de locatari carea are atat contract de mandat dar si contract individual de ... (vezi toată discuția)
Declaratia d112 eugarizn eugarizn Buna ziua . La Asociatia de Proprietari , Presedintele are si contract de mandat si CIM - este si casier - nu este pensionar .Intrebare : Asociatia este ... (vezi toată discuția)
Semnatura digitala adminibuc adminibuc am achizitionat un certificat digital pt o asociatie de proprietari, reprezentata de presedinte. Administratorul este persoana imputernicita sa depuna ... (vezi toată discuția)