avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am o întrebare - recuperare permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am o întrebare - recuperare permis

Acum un an am condus o mașină cu numere expirate.. iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală.. Am fost la poliție cu foaia si mi-a zis ca mai trebuie sa primesc o confirmare de la judecatorie.. intrebarea este.. cat durează sa vina ca acum pe 24 februarie se fac 3 luni de când am primit renunțarea de la procuror și vreau sa imi iau si eu permisu si sa termin odata cu asta.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Am o intrebare-recuperare permis Iulian111 Iulian111 Acum un an am condus o mașină cu numere expirate.. iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală.. Am fost la poliție cu foaia ... (vezi toată discuția)
Proces Iulian111 Iulian111 In urma cu un an un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis si cu numere rosii expirate Iulian111 Iulian111 Pe data de 02.04.2017 un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate si fara permis (precizez ca era masina lui) l-a oprit poliția si a zis ca ... (vezi toată discuția)