avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am o intrebare-recuperare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am o intrebare-recuperare permis

Acum un an am condus o mașină cu numere expirate.. iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală.. Am fost la poliție cu foaia si mi-a zis ca mai trebuie sa primesc o confirmare de la judecatorie.. intrebarea este.. cat durează sa vina ca acum pe 24 februarie se fac 3 luni de când am primit renunțarea de la procuror și vreau sa imi iau si eu permisu si sa termin odata cu asta.
Verificați la instanță dacă a fost înregistrat dosarul.
Ordonanța de renunțare la urmărire penală se transmite, spre confirmare, în 10 zile de la data la care a fost emisă, judecătorului de cameră preliminară de la instanța căreia i-ar reveni, potrivit legii, competența să judece cauza în primă instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o întrebare - recuperare permis Iulian111 Iulian111 Acum un an am condus o mașină cu numere expirate.. iar pe 24.11.2017 am primit de la procuror renunțare la urmărire penală.. Am fost la poliție cu foaia ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis Iulian111 Iulian111 Pe 02.04.2017 eram in masina cu un prieten, precizez ca era masina lui si ca nu avea permis. Am luat eu masina neștiind ca are numerele expirate, si stiu ca ... (vezi toată discuția)
Proces Iulian111 Iulian111 In urma cu un an un \"prieten\" A condus o mașină cu numere roșii expirate fara permis, iar eu am recunoscut că am condus si eu masina si mi-a luat ... (vezi toată discuția)