avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. Am lucrat in 2017 din iunie pina in September (4) luni cu contract de 4 ore ci nu 8 ore. Dupa care am intrerupt 3 saptamani si am reluat munca in Anglia inca 2 luni jumate cu ,contract. In momentum de fata sunt insarcinata in 7 saptamani si as dori sa stiu daca ma pot angajat pina la nastere copilului sa beneficiez de indemnizatia pt crestere copil. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil DoryElena DoryElena Buna ziua. Sunt insarcinata in saptamana 27, trebuie sa nasc undeva intre 10-17 martie 2018, nelamurirea mea este daca pot primi indemnizatie crestere copil ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce sa fac...!!! sorina5 sorina5 sunt insarcinata...am o luna jumatate si nu stiu ce sa fac .....lucrez cu contract de munk din luna aprilie...contract la 4 ore...preschimbat la opt ore in ... (vezi toată discuția)