avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calitatea de membru in asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calitatea de membru in asociatia de proprietari

Daca un intreg comitet si un presedinte au functionat 5 ani fara a fi membri ai Asociației au semnat contracte, au stampilat acte oficiale, etc, ce raspundere atrag? Abia dupa incetarea mandatului lor s-a aflat acest lucru dupa ce au predat actele, inclusiv actele de constituire ale Asociatiei impreuna cu tabelul cu semnaturile membrilor. Ale lor lipsesc....
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 08:51, 5 Februarie 2018
daca tinem cont si de asta devenim o tara de infractori.
Hai sa zicem ca nu s-a stiut acest aspect.
Mergem inainte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

convocare ad.generala tomasso tomasso Presedintele asociatiei a demisionat si niciunul dintre membri com. ex. nu a dorit preluarea functiei de vicepresedinte deci stampila nu a fost predata.In ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte.buna ziua.cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ... roxiteo roxiteo Buna ziua.Cu multumiri anticipate....asi dori niste sfaturi despre ce am de facut mai departe.Timp de un an am indeplinit functia de Presedinte de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)