am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp de ploaie.au rezultat mai multe daune destul de mari ...mi-au facut procesul verbal cu autorizatia de reparatie,dar mi-au gasit alcool 0.04 hg/l(foarte putin)nu0.40pt. suspendare si altele.politistul mi-a spus ca spitalul e in alta localitate si nu are rost sa dau si probe biologice pt.ca dureza mult timp si alcoolemia e prea mica iar mie trebuia sa.mi vina masina de tractare.La ce ma pot astepta de la asigurari,masina avand polita facultativa casco iar dosarul de daune a fost deschis?nici permisul nu mi-fost suspendat si am luat numai o amenda pt. neadaptarea vitezei.
Daca din documentele intocmite de catre politist reiese si alcoolemia(aceea mica)exista riscul de excludere in ceea ce priveste polita CASCO.
Asiguratorul poate despagubi si ulterior sa se indrepte impotriva dumneavoastra.
Important este ce anume se specifica in conditiile contractuale la capitolul excluderi.
Juristul trebuie sa isi spuna parerea in legatura cu excluderea.Asiguratorul nu poate refuza plata fara un temei legal.
Asteptati sa vedeti ce spun si daca exista refuz,aveti nevoie de un avocat.
De la ce vine alcoolemia: salata cu otet, cola, fructe crude consumate imediat dupa masa si fermentate in stomac? (intrebare retorica, poate va vin idei...)
Buna intrebarea retorica a domnului fplopean. Da, alcoolemia poate proveni si de la: salata cu otet, cola, fructe crude consumate imediat dupa masa si fermentate in stomac,etc=D>
Succes!