avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto fara victime cu acool 0.04
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto fara victime cu acool 0.04

am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp de ploaie.au rezultat mai multe daune destul de mari ...mi-au facut procesul verbal cu autorizatia de reparatie,dar mi-au gasit alcool 0.04 hg/l(foarte putin)nu0.40pt. suspendare si altele.politistul mi-a spus ca spitalul e in alta localitate si nu are rost sa dau si probe biologice pt.ca dureza mult timp si alcoolemia e prea mica iar mie trebuia sa.mi vina masina de tractare.La ce ma pot astepta de la asigurari,masina avand polita facultativa casco iar dosarul de daune a fost deschis?nici permisul nu mi-fost suspendat si am luat numai o amenda pt. neadaptarea vitezei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
calinic sinai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:26, 22 Octombrie 2009
Daca din documentele intocmite de catre politist reiese si alcoolemia(aceea mica)exista riscul de excludere in ceea ce priveste polita CASCO.
Asiguratorul poate despagubi si ulterior sa se indrepte impotriva dumneavoastra.
Important este ce anume se specifica in conditiile contractuale la capitolul excluderi.
va multumesc.cei de la asigurari au spus ca juristul va decide daca eram sub influenta bauturilor alcoolice.ce s-ar putea intimpla?
Juristul trebuie sa isi spuna parerea in legatura cu excluderea.Asiguratorul nu poate refuza plata fara un temei legal.
Asteptati sa vedeti ce spun si daca exista refuz,aveti nevoie de un avocat.
De la ce vine alcoolemia: salata cu otet, cola, fructe crude consumate imediat dupa masa si fermentate in stomac? (intrebare retorica, poate va vin idei...)

Succes!
Buna intrebarea retorica a domnului fplopean. Da, alcoolemia poate proveni si de la: salata cu otet, cola, fructe crude consumate imediat dupa masa si fermentate in stomac,etc=D>
Succes!

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,03 in aer tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua, am avut un accident din vina altuia, si la testare mi-a iesit alcoolemia 0,03 in aer. Politistul a zis ca nu e nici o problema, am fost la spital, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez va rog? luizzacretu luizzacretu in urma unui accident in care vinovatul roman avea nr de bulgaria nu a prezentat asigurarea eu urmind sa folosesc polita mea casco cu regres fata de vinovat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie "gasita" la o batrana accidentata pe trecerea de pietoni, bineinteles mortal! blackmephisto blackmephisto O prietena tocmai a primit rezultatul \"alcoolemiei\" matusii ei decedate, dupa ce a fost calcata de o AUTOBETONIERA pe TRECEREA DE PIETONI, 0,30 grame la ... (vezi toată discuția)