am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp de ploaie.au rezultat mai multe daune destul de mari ...mi-au facut procesul verbal cu autorizatia de reparatie,dar mi-au gasit alcool 0.04 hg/l(foarte putin)nu0.40pt. suspendare si altele.politistul mi-a spus ca spitalul e in alta localitate si nu are rost sa dau si probe biologice pt.ca dureza mult timp si alcoolemia e prea mica iar mie trebuia sa.mi vina masina de tractare.La ce ma pot astepta de la asigurari,masina avand polita facultativa casco iar dosarul de daune a fost deschis?nici permisul nu mi-fost suspendat si am luat numai o amenda pt. neadaptarea vitezei.
Ba eu mai stiu pe cineva care are o carie dentara (adevarata caverna) si mai tot timpul anotimpului rece, cand urca la volan, il apuca durerile si este nevoit sa puna o plomba de vata cu spirt medicinal la masea!!(o fi spirtul de vina?;) )
e timpul sa actionati Dvs.: mergeti la asigurator, purtati discutii si solicitati in scris (cu nr de inregistrare) un raspuns (tot scris), la care ei sunt obligati sa va raspunda.
in mod normal, daca Politia n-a luat nicio masura, nici asiguratorul n-ar avea temei sa respinga despagubirea.