avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident auto fara victime cu acool 0.04
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident auto fara victime cu acool 0.04

am inchiriat un automobil pe care l-am lovit din vina mea intrand in viteza prin derapaj cu roata stanga fata intr-o bordura de pod pe un drum judetean pe timp de ploaie.au rezultat mai multe daune destul de mari ...mi-au facut procesul verbal cu autorizatia de reparatie,dar mi-au gasit alcool 0.04 hg/l(foarte putin)nu0.40pt. suspendare si altele.politistul mi-a spus ca spitalul e in alta localitate si nu are rost sa dau si probe biologice pt.ca dureza mult timp si alcoolemia e prea mica iar mie trebuia sa.mi vina masina de tractare.La ce ma pot astepta de la asigurari,masina avand polita facultativa casco iar dosarul de daune a fost deschis?nici permisul nu mi-fost suspendat si am luat numai o amenda pt. neadaptarea vitezei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
calinic sinai, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 09:26, 22 Octombrie 2009
Ba eu mai stiu pe cineva care are o carie dentara (adevarata caverna) si mai tot timpul anotimpului rece, cand urca la volan, il apuca durerile si este nevoit sa puna o plomba de vata cu spirt medicinal la masea!!(o fi spirtul de vina?;) )
Corect,corect,corect... dar sa nu bea din spirtul medicinal.:ok:
nu am mai patit asa ceva si nu stiu la ce sa ma astept.tot nu am primit nici un raspuns de la deschiderea dosarului de pe 6 oct
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
calinic sinai, utilizator
e timpul sa actionati Dvs.: mergeti la asigurator, purtati discutii si solicitati in scris (cu nr de inregistrare) un raspuns (tot scris), la care ei sunt obligati sa va raspunda.

in mod normal, daca Politia n-a luat nicio masura, nici asiguratorul n-ar avea temei sa respinga despagubirea.

succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,03 in aer tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua, am avut un accident din vina altuia, si la testare mi-a iesit alcoolemia 0,03 in aer. Politistul a zis ca nu e nici o problema, am fost la spital, ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie sa procedez va rog? luizzacretu luizzacretu in urma unui accident in care vinovatul roman avea nr de bulgaria nu a prezentat asigurarea eu urmind sa folosesc polita mea casco cu regres fata de vinovat ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie "gasita" la o batrana accidentata pe trecerea de pietoni, bineinteles mortal! blackmephisto blackmephisto O prietena tocmai a primit rezultatul \"alcoolemiei\" matusii ei decedate, dupa ce a fost calcata de o AUTOBETONIERA pe TRECEREA DE PIETONI, 0,30 grame la ... (vezi toată discuția)