avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut avocat (Bucuresti-Ilfov) pentru contestare amenda ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut avocat (Bucuresti-Ilfov) pentru contestare amenda (sesizare Politie fara motiv intemeiat)

Buna ziua,
As avea nevoie de un avocat localizat in Bucuresti sau Ilfov pentru a contesta in Instanta o amenda primita pentru sesizarea neintemeiata a Politiei cu privire la tulburarea linistii publice.
Am sesizat Politia Voluntari cu privire la o sursa de muzica data tare. Cand s-a prezentat Agentul de Politie, muzica se inchisese. Am primit amenda pe motiv ca am sesizat fara motiv Politia. Muzica a reinceput dupa ce au plecat agentii de politie. Consider masura ca fiind abuziva si as vrea sa contest amenda primita. Competenta solutionarii este a Judecatoriei Buftea. In sprijinul ideii vine faptul ca ulterior primirii amenzii, muzica a inceput din nou si alt agent de politie care s-a prezentat la locul faptei, i-a amendat pe cei care tulburau linistea. Va multumesc.
Mergeti la un cabinet de avocatura, preferabil din Buftea pentru a depune contestatia in termen. La Judecatoria Buftea veti gasi avocati din localitate iar in Buftea sunt mai multe cabinete in apropierea Judecatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O lamurire in privinta tulburarii linistii publice ContSters255869 ContSters255869 Deci , locuiesc in Timisoara - cartier Girocului , si aproape in fiecare weekend ( chiar si ieri noapte ) cam dinainte de miezul noptii si pana dimineata pe la ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice danionionescu danionionescu Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As ... (vezi toată discuția)
Amendă prin poștă Cristian1223 Cristian1223 Buna ziua! Mai exact in noaptea de 11-01-2020 la ora 00:30 am parcat masina in fata unui bloc si am stat langa masina cu un prieten....Muzica in masina era ... (vezi toată discuția)