avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... actiune in instanta impotriva constructorului imobiliar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

actiune in instanta impotriva constructorului imobiliar

buna ziua, am cumparat un apartament in popesti leordeni
de 1 an de zile si am 100 de nemultumiri
In spatele blocului este linia de metrou, stau la etajul 5 si simt vibratii in casa
am categoria clasa energetica a, dar cand este caloriferul incins tot nu simt caldura
antifonarea apartamentului nu cred ca exista deloc, aud absolut orice zgomot de la lift, de la vecinii de jos
am crapaturi la imbinarea balconului
CAUT PE CINEVA SA MA REPREZINTE, SA MEARGA CU MINE PANA IN PANZELE ALBE SI PLATA SA O FAC CAND AM CASTIG DE CAUZA, VREAU SA CER CONSTRUCTORULUI 50% DIN VALOAREA IMOBILULUI INAPOI CA DAUNE
DAR MULT PROBABIL CONSTRUCTORUL VA DA VINA PE METROU
SI ATUNCI CINE I-A DAT VOIE SA CONSTRUIASCA
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
florinstoica28, utilizator
Posibila actiune in instanta pentru vicii ascunse si/sau reducerea pretului
ContSters454516, utilizator
Greu de crezut ca o sa gasiti un av care sa fie de acord cu propunerea dvs,genul acesta de speta nu prea se preteaza la reprezentare si asistenta cu achitarea unui onorariu de succes la final.Discutati totusi cu cativa av poate gasiti o solutie de compromis..
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

florinstoica28 a scris:

buna ziua, am cumparat un apartament in popesti leordeni
de 1 an de zile si am 100 de nemultumiri
In spatele blocului este linia de metrou, stau la etajul 5 si simt vibratii in casa
am categoria clasa energetica a, dar cand este caloriferul incins tot nu simt caldura
antifonarea apartamentului nu cred ca exista deloc, aud absolut orice zgomot de la lift, de la vecinii de jos
am crapaturi la imbinarea balconului
O intebare am sa deschid dosar in instanta, si sa astept judecatorul sa decida ce expert sa imi faca expertiza apartamentului
sau sa fac expertiza apartamentului si cu ea sa merg in instanta
CAUT PE CINEVA SA MA REPREZINTE, SA MEARGA CU MINE PANA IN PANZELE ALBE SI PLATA SA O FAC CAND AM CASTIG DE CAUZA,

O intebare am sa deschid dosar in instanta, si sa astept judecatorul sa decida ce expert sa imi faca expertiza apartamentului

Alte discuții în legătură

Loc de parcare neconform- ce e de facut decuadi decuadi Buna ziua, Am cumparat un apartament si un loc de parcare, intr-un complex de blocuri nou, in zona Popesti Leordeni. Apartamentul este ok, nu am ... (vezi toată discuția)
Apartament nou - crapaturi in perete - integritatea cladirii LeviB LeviB Buna ziua, Ma confrunt cu situatia urmatoare. Am cumparat acum 2 ani un apartament intr-un bloc de constructie noua. Au inceput sa apara tot mai multe ... (vezi toată discuția)
Mostenire dana_jeje dana_jeje Dupa ce a murit tatal meu eu si cu mama am ramas unice mostenitoare: casa si pamant la tara si apartament. Din toata mostenirea eu am 3/4 din masa ... (vezi toată discuția)