buna ziua, am cumparat un apartament in popesti leordeni
de 1 an de zile si am 100 de nemultumiri
In spatele blocului este linia de metrou, stau la etajul 5 si simt vibratii in casa
am categoria clasa energetica a, dar cand este caloriferul incins tot nu simt caldura
antifonarea apartamentului nu cred ca exista deloc, aud absolut orice zgomot de la lift, de la vecinii de jos
am crapaturi la imbinarea balconului
CAUT PE CINEVA SA MA REPREZINTE, SA MEARGA CU MINE PANA IN PANZELE ALBE SI PLATA SA O FAC CAND AM CASTIG DE CAUZA, VREAU SA CER CONSTRUCTORULUI 50% DIN VALOAREA IMOBILULUI INAPOI CA DAUNE
DAR MULT PROBABIL CONSTRUCTORUL VA DA VINA PE METROU
SI ATUNCI CINE I-A DAT VOIE SA CONSTRUIASCA
Puteti sa faceti o expertiza extrajudiciara pe care sa o folositi pt a vedea ce sanse aveti,puteti sa o depuneti si in instanta alatiri de alte inscrisuri dar in cadrul procesului pt a avea sanse va trebui realzata o expertiza judiciara.Discutia este ampla incercati sa lamuriti aveste aspecte cu un av inainte de a incepe sa cheltuiti bani
va multumesc ptr sfaturi
imi puteti spune ce tarif mi-ati pune in caz de reprezentare
si daca ati mai avut cazuri de acest gen
ori daca imi puteti recomanda
si cat ar dura din momentul chemarii in judecata pana la primul termen
vam dat mesaj pe mail si rasp dvs a fost
Buna ziua,raspund zilnic la mai multe intrebari si nu mai tin minte exact problema dvs.Daca puteti sa imi dati mai multe amanunte ar fi perfect.De la data introducerii actiunii si pana la primul termen dureaza cel putin 2-3 luni in functie de volumul de munca,grad de incarcare al instantei respective.Pot sa va estimez si un onorariu in momentul in care imi dati mai multe amanunte,O zi buna !
Mostenire
dana_jeje
Dupa ce a murit tatal meu eu si cu mama am ramas unice mostenitoare: casa si pamant la tara si apartament. Din toata mostenirea eu am 3/4 din masa ... (vezi toată discuția)