avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Enel

Buna ziua,ce trebuie făcut în situația în care: am cumpărat un apartament de la dezvoltator ( in contractul de v-cumparare se stipulează că o să fie racordat la Enel,apa,etc) au trecut 3 ani și dezvoltatorul ( care a avut autorizație de șantier ) nu a depus actele necesare pt a încheia individual contracte cu enelul.Mentionez că am făcut nenumărate cereri( prin administratorul blocului) dezvoltatorului și nu am primit niciun răspuns.Sa -l dăm în judecată? Cui trebuie sa ne adresam.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Minoi , utilizator 20:37, 5 Februarie 2018
Buna ziua .

Un raspuns simplu ar fii;

exista doua variante depinde ce doriti de la dezvoltator.

1) o actiune civila prin obligatia ,,de a face,, prin care solititati sa fie obligat la racordarea energiei.conform contractului.
2)sa va racordati d-voastra si sa cereti prntr-o >>Actiune in pretentii >>sa va restituie suma platita de d-voastra la racordare.

La judecatoria de care apartineti evident

Cu drag
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
Judecatoriei pe a carei raza de competenta aveti domiciliul.
Mulțumesc frumos.

Avocat Minoi a scris:

Buna ziua .

Un raspuns simplu ar fii;

exista doua variante depinde ce doriti de la dezvoltator.

1) o actiune civila prin obligatia ,,de a face,, prin care solititati sa fie obligat la racordarea energiei.conform contractului.
2)sa va racordati d-voastra si sa cereti prntr-o >>Actiune in pretentii >>sa va restituie suma platita de d-voastra la racordare.

La judecatoria de care apartineti evident

Cu drag

Cu drag

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare rețea curent electric, probleme cu dezvoltatorul Nefertila Nefertila Buna ziua , am cumpărat un apartament in luna Aprilie 2017 ,de când am cumpărat acest apartament nu fac altceva decât sa plătesc tot ce vrea dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Branșarea la energie lectrica in regim de santier cristea_boy cristea_boy Buna ziua,o întrebare și o rugăminte în același timp,am achiziționat o casa de 6 luni de zile,toate bune și frumose până în momentul în care am ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumpărare Clara11 Clara11 Buna ziua.. am facut un antecontract de vanzare cumpărare pt un apartament .În acest antecontract vânzătorul isi asuma sa faca racord la gaz.enel.si ... (vezi toată discuția)