avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordare rețea curent electric, probleme cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordare rețea curent electric, probleme cu dezvoltatorul

Buna ziua , am cumpărat un apartament in luna Aprilie 2017 ,de când am cumpărat acest apartament nu fac altceva decât sa plătesc tot ce vrea dezvoltatorul centrală ,racordare gaze etc, acum ne cere 800 lei ( bani pe care nu ne da făcătură ) pentru a rezolva o problema cu electricitatea . Blocul a rămas branșat la enel cu acel contor de șantier sunt doar 10 căsuțe pentru 24 de apartamente ,deci mai trebuiesc făcute 14 căsuțe ,dezvoltatorul vrea sa plătim noi aceasta lucrarea după care bineînțeles tot noi vom plăti și racordarea la enel individuală cu are sunt de acord ,dar nu înțeleg de ce trebuie sa plătim noi lucrarea de trecere din contor de șantier și extinderea căsuțelor . As dori din suflet ca cineva sa m-a poată ajuta ,vreau sa știut dacă este legal ce face și dacă noi trebuie sa plătim sau nu acea lucrare.( îmi este frica sa nu cumva in caz ca eu nu plătesc sa nu îmi creeze și mie căsuța adică sa m-a lase fără curent ) Va mulțumesc anticipat .
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nefertila , utilizator 18:36, 22 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiati cu atentie contractul pe care l-ati semnat cu dezvoltatorul. In mod normal, trebuie sa va predea apartamentul la cheie, racordat la utilitati si canalizare, cu echipamente de masura consum. Orice solicitare suplimentara, de bani, in special daca nu primiti chitanta, este o hotie daca ati semnat contractul asa cum am mentionat anterior.
Respectivul asa zis dezvoltator care apeleaza la astfel de tertipuri nu poate fi de buna credinta.
Ar trebui sa deschideti actiune in instanta impotriva dezvoltatorului impreuna cu toti vecinii afectati si sa cereti daune materiale si/ sau daune morale de la dezvoltator.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament credit ipotecar. buna seara. as avea și eu nevoie ... NeluCumpanasu NeluCumpanasu Apartament credit ipotecar. Buna seara. As avea și eu nevoie de ceva informații dacă se poate. Urmează sa achiziționez un apartament prin credit ... (vezi toată discuția)
Folosirea curentului de pe casa scarii ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: m-am mutat intr-un apartament nou dintr-un imobil care nu este inca bransat la reteaua de energie electrica a ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie/folosinta ionutz_g ionutz_g Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un imobil despre care stiam ca nu are bransamentul electric finalizat. In schimb, dezvoltatorul mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)