avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulentul de insertie

Cand trebuie sa ma intorc la servici pt a beneficia se stimulent de insertie caci sotul nu sta o luna in concediu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 5 Februarie 2018
OUG 111/2010 și normele metodologice prevăd că, în cazul în care persoana se intoarce la activitatea profesională cu cel puțin 60 zile înainte de finalizarea concediului, respectiv înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 2 (3) ani, perioada de acordare a stimulentului de inserție se prelungește până împlinește copilul vârsta de 3 ani sau 4 ani în cazul copilului cu handicap.

Cele "60 de zile" includ si luna tatalui.

Pe perioada cat tatal este in CCC, mama nu va primi stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie luna tatalui mrs86 mrs86 Daca tatal nu doreste sa intre in CCC, eu, mama copilului voi beneficia in continuare de indemnizatie in luna respectiva? Sau este nevoie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie SorinaCris SorinaCris Buna ziua,daca copilul implineste 2 ani pe 21 septembrie 2019,eu cand ar trebui sa ma intorc la munca ca sa primesc stimulentrul de insertie?Si tatal daca nu ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp înainte trebuie sa ma întorc la munca Dascalu Andreea Bianca Dascalu Andreea Bianca Cu cat timp inainte trebuie sa ma întorc la muncă ca să primesc stimulentul atata timp cat tatal nu isi ia luna lui? Eu am concediu pentru creștere copil ... (vezi toată discuția)