avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PFA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PFA

Daca de curand am PFA si prestez servicii la o clinica si inainte am lucrat ca angajat cu o norma si jumatate la o alta clinica,trebuie sa imi dau demisia de la fostul loc de munca sau pot sa raman asa daca fostul angajator imi plateste incontinuare contributiile la stat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:30, 5 Februarie 2018
Buna ziua,

Pute-ti ramane ,care este problema?

Cu drag
O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare AndreiPro AndreiPro Buna ziua, Doresc sa angajez o camerista cu salariul 1.000 RON in mana. Ce cheltuieli am in acest caz? Existenta salariului minim brut pe economie de 1.900 ... (vezi toată discuția)
Ca intreprindere individuala e obligatoriu sa am angajati? koho83 koho83 buna ziua de curand mi-am infiintat o intreprindere individuala si am o nedumerire.trebuie sa ai neaparat un angajat sau se poate si fara?multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Contract de muncă la un angajator plus pfa pe cont propriu Iulian sam Iulian sam Dacă sunt angajată la o firmă privată, pot sa îmi fac PFA pentru activitate de produse handmade/decoratiuni? 1.Ma afecteaza într-un fel anume sa le fac ... (vezi toată discuția)