avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Firma I.I. neinregistrata la finante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Firma I.I. neinregistrata la finante

Buna seara.. Am infiintat o intreprindere individuala de doua luni si nu am înregistrat o la finante ce se poate intampla, primesc amenda sau mio radiaza?? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alina3666 , utilizator 19:58, 5 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

I.i. neînscrisă la finanțe AlinaChirila82 AlinaChirila82 Buna ziua. Am infiintat o firma intreprindere individuala acum vre-o 6 saptamani si nu am inscris-o la finante.. Ce se poate intampla?? Primesc amenda sau mi-o ... (vezi toată discuția)
Declaratii la o intreprindere individuala ciocirlanmaria ciocirlanmaria buna ziua am deschis in noiembrie 2012 o intreprindere individuala, nu sunt platitor de TVA , pana in acest moment nu am avut venituri am discutat cu un ... (vezi toată discuția)
Trecere de la sistem real la norma de venit ciubotzelul ciubotzelul Buna ziua, Am infiintat in luna octombrie 2010 o intreprindere individuala in sistem de impozitare real (avantajos in conditiile in care nu am desfasurat ... (vezi toată discuția)