avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Preschimbare carte de identitate expirata
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Preschimbare carte de identitate expirata

Buna seara am si eu o intrebare eu sunt in Italia si in curand imi va expira buletinul si vreau sa vin in Romania sa-l preschimb, dar problema e ca mama e in Germania si tatal in Spania. De ce acte am nevoie ca sa imi fac buletinul in Romania.
Va multumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:27, 5 Februarie 2018
Buna seara,

cererea pentru eliberarea actului de identitate (se obţine de la ghişeu )

Editat link extern.
Moderator.
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2018
Buna seara!
@Cristi.roma
Este obligatorie prezenta unuia dintre părinți in cazul in care adresa este cea unde au domiciliul acestia.
Alte documente necesare pe langa cererea tip care se preia de la Biroul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul S.P.C.L.E.P:
Vechiul act de identitate si cartea de alegator
Certificatul de naștere în original și în copie
Certificat de casatorie/copie după sentinta de divorț originale si in copie, după caz
Actul prin care se face dovada spațiului sau daca domiciliul ales este cel al parintilor, este necesara prezența unuia dintre acestia.
Chitanta care face dovada platii contravalorii cărții de identitate .

Dacă unul dintre parinti nu se poate prezenta vi se va elibera o carte de identitate provizorie cu termen de valabilitate 1 an. Aceasta se eliberează cand nu pot fi prezentate toate documentele care sunt necesare pentru preschimbarea cărții de identitate.
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am împlinit recent 18 ani (septembrie anul acesta ). mama, tutorele ... Am77 Am77 Am împlinit recent 18 ani (septembrie anul acesta ). Mama, tutorele meu legal ( divorț, urmat de decesul tatălui ) refuză să mi facă buletin, și am ... (vezi toată discuția)
Facerea unui nou buletin ,acte Emma Ela Emma Ela Buna ziua!MI-am pierdut buletinul si as vea sa imi fac unul nou.Unde trebuie sa merge prima data si ce acte sunt necesare. 1.Ce document este documentul cu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea documentelor personale de identitate in urma unei casatorii. Alusa Alusa Buna, Situata in Anglia,..casatorita acum 2 ani in Anglia,..inca nu am reusit sa vin in Romania sa-mi schimb numele si documentele de identitate! Rugamintea ... (vezi toată discuția)