avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren vandut pe chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren vandut pe chitanta de mana

Buna seara.Strabunica mea a avut mostenire cu toate actele,de la tatal sau mai multe terenuri.Aceasta a murit tanara,ramanand bunica mea,aceasta fiind crescuta de unchiul si matusa ei.In momentul in care bunica s-a casatorit,unchiul si matusa ei au vandut cu chitanta de mana aceste proprietati.Intr-un final toate actele,semnate,stampilate au ramas la bunica mea.Aceasta a incercat sa recupereze terenurile incercand sa trimita cereri catre primaria din Calvini,Judetul Buzau prin care isi cere dreptul la proprietate.A fost acolo,au fost gasite in arhiva actele.Primaria a respins cererea.Aceste proprietati sunt detinute de alte persoane,presupun ca aceste persoane au primit acte de la primarie pe ele. Primarul prin 1995 i-a spus bunicii mele ca nu stie ce proprietate sa il lase in pace cu proprietati. Intrebarea mea este. Eu ca nepoata si stranepoata,singura de altfel.Detin in acest moment,toate actele care fac dovada acestor proprietati,locul lor,copiile din arhiva,certificatele de nastere ale bunicilor,strabunicilor,cum pot recupera ceea e a intrat in posesia altora fara stiinta noastra? multumesc

Alte discuții în legătură

Am nevoia de indrumarea dumneavoastra! bogdaner bogdaner In urma reformei agrare din 1945 bunicul a fost improprietarit cu 1,5000 ha pamant in TIganasi.Datorita faptului ca s-a mutat in oras cand s-a casatorit cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire ... imparteli katiac katiac Buna ziua Va rog cu niste sfaturi si raspunsuri Strabunicul meu a murit acum vreo 15 ani.El avea 2 copii pe bunica si inca un baiat(unchi de-al meu de-al ... (vezi toată discuția)
Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)