avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am permisul suspendat iar acum mi-a fost reținută ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am permisul suspendat iar acum mi-a fost reținută și dovada. Risc o nouă suspendare a dreptului de a conduce?

Bună ziua, am avut un dosar deschis în urma unui accident care a fost clasat clasat și mi s-a reținut permisul pentru 90 de zile, întâmplarea a făcut că după clasare dovada mea de conducere să mai fie valabilă, în ultima zi de valabilitate și după clasare cu decizia de suspendare de 90 de zile am fost oprit și mi s-a reținut dovada de circulație pentru că o presupusă depășirise neregulamentară, întrebarea mea este odată ce eu am suspendat deja permisul pe 90 de zile mi se mai aplică o altă penalizare/suspendare?
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Daniel961 , utilizator 16:05, 7 Februarie 2018
Iar dovada reținută de cadre agent bănuiesc că va fi trimisă la inspectoratul de unde mi s-a emis permisul.
Bineinteles, doar nu o ia acasa agentul!
Vă mulțumesc pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile dacă nu există un proces verbal de constatare a vreunei contravenții? Corina Grigorescu Corina Grigorescu Buna ziua. Poate fi suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile in situatia in care nu exista un proces verbal de constatare a vreunei contraventii? (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Clasare dosar accident rutier. reținere permis sau nu??? Laura634142 Laura634142 In urma cu 20 luni am provocat un accident rutier soldat cu 2 victime cu îngrijiri medicale de 150 respectiv 200 zile. Victimele si-au retras plângerile si ... (vezi toată discuția)