avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Handicap grav cu asistent personal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Handicap grav cu asistent personal

Bună ziua.As doridicat sa ma sfătuiți ce pot face în următoarea situație.Tatăl meu este în vârstă de 92 de ani și are handicap grav cu asistent personal.Are un cont de card beschis la o banca.Cardul a expirat iar banca solicita procura,menționez căci tatăl este mobilizat la pat.Întrebarea mea este următoarea. Asistentul personal poate semna procura în locul lui tata?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:19, 6 Februarie 2018
Trebuie să vină Notarul acasă pentru a semna procura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!va rog sa îmi dați un sfat. mama mea este paralizata ... corina37mcm corina37mcm Bună ziua!Va rog sa îmi dați un sfat. Mama mea este paralizata de 20 ani.Primeste pensia intr-un cont bancar unde avea împuternicire tatăl meu.In urma cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatăl meu este încadrat în grad de handicap grav ... vitasea77md vitasea77md Buna ziua. Tatăl meu este încadrat în grad de handicap grav cu asistent personal. Am obținut de la judecătoria curatela că pot să deschid și să ... (vezi toată discuția)
Persoana handicap grav - asistență notariala anca@qui anca@qui Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie: matusa mea (sora geamana tata) , varsta 75 ani, incadrata cu grad de handicap grav, ... (vezi toată discuția)