avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cand se inregistreaza la casa de pensii plata ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cand se inregistreaza la casa de pensii plata contributiei sociale facute la Anaf?

Am platit la Anaf contributia CAS, regularizarea pentru anul 2016. Plata am efectuat-o pe 15 ian 2018.
La Casa de Pensie nu apare aceasta plata, apar doar platile anticipate efectuate trimestrial pe parcursul anului 2016.
Cand se actualizeaza aceste plati la Casa de Pensie?
Vreau sa-mi depun dosarul pt pensie si vreau ca anul 2016 sa apara cu Baza de calcul pt care am platit deja contributiile sociale.

Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2018
Maricica Nicolau, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul contributie sanatate si impozit venit @marina @marina care este baza de calcul pentru impozitul pe venit si pentru contributia de sanatate la un PFA in sistem real? multumesc (vezi toată discuția)
Închidere pfa Elenadaria Elenadaria Bună seara, vreau să adresez și eu câteva întrebări persoanelor care mă pot ajuta cu câteva detalii despre închiderea unui PFA. 1) am un PFA magazin ... (vezi toată discuția)
Plata cas si cass pt. venituri din activitati independente stefanelul stefanelul Buna ziua, Sunt o persoana fizica neautorizata care obtin venituri din activitati independente pe baza unui contract de prestari servicii de publicitate pe ... (vezi toată discuția)