avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire la munca pentru a beneficia de stimulent de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire la munca pentru a beneficia de stimulent de insertie

La ce data ar fi trebuit sa reinceapa activitatea o salariata care s-a aflat in concediu ingrijire copil si doreste sa beneficieze de stimulentul de insertie ? Copilul acesteia este nascut la data de 17.12.2015. Am citit ca ar trebui sa revina la munca cu cel putin 60 de zile inainte sa implineasca copilul 2 ani iar de la Primarie i-au spus ca trebuie sa lucreze incepand cu data de 16.10.2017.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil teocris72 teocris72 buna ziua.Tatal este in concediu ingrijire copil.Mama nu ramane in concediu ingrijire copil nici o luna.Copilul e nascut in 18 aprilie 2016.As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil eumanu eumanu Buna ziua! am nevoie de ajutor, eu ca mama nu pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil pentru ca am intrerupt activitatea cu 4 luni inainte de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie CATALENA CATALENA Buna ziua, Vreau sa ma lamuriti intr-o privinta daca se poate. Am o salariata care la momentul actual are contractul de munca suspendat pe perioada ... (vezi toată discuția)