avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calculare concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calculare concediu medical

Buna,ma numesc Ramona si as dorii si eu un calcul pentru CM al meu. Angajata la salariu 1450 brut luniile mai,iunie.iulie.august. si de la 01/09/2016 pana in data 28/01 /2018 in C.M. accident la locul de munca cat ar trebuii sa primesc legal?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical indemnizatie cod 01 Ramonaneky Ramonaneky Buna,Sunt angajata la o firma de 7 luni cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu salarul minim pe economie de 1450 brut plus 20 de tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Butincu Elena Butincu Elena Bună ziua.Ma poate ajuta cineva cu calcularea indemnizațiilor pt concediile medicale? Din octombrie 2016 pana în august 2017 am fost în CC, venit net ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, Cum se calculeaza concediul medical daca sotia mea are CM din ianuarie 2018 pana la 28 februarie 2019. Precizez ca la 1.01.2018 salariul minim s-a ... (vezi toată discuția)