avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referent

Buna ziua! Am si eu o nelamurire,sunt angajat in cadrul primariei,la compartimentul registru agricol,din 1 ianurie 2018,functia: "functionar cu atributii generale",cu studii superiore,universitatea din bucuresti,si sunt platit cu acelsi salariu ca unii colegi care au doar studii medii,cu contract tot de la 1 ianuarie 2018 si ei.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Marinel_19 , utilizator 12:00, 8 Februarie 2018
Pentru functia respectiva , vi s-a solicitat studii superioare ?
Nu mi s.a zis nimic de studii superioare,doar ca la dosar eu am adus tot (diploma de bac,de licență și toate actele necesare).
Este posibil sa fiti incadrat pe studii medii ... verificati si reveniti cu noi detalii.
Poate acesta functie pe care o am este doar pentru studii medii..dar nu cred... bănuiesc că există o ierarhizare pentru studii..este in lege o anexă cu încadrarea dar nu specifica exact,sau nu îmi dau eu seama...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post functionar public studii medii in post functionar public studii superioare m1haellla m1haellla Buna ziua. Am fost angajata in 01.03.2014 pe un post de functionar public-referent III superior-studii medii la registru agricol. Am studii superioare, dar ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate transforma un post daca persoana care il ocupa a absolvit studii superioare? campeanrafila campeanrafila un functionar public cu studii medii, care a absolvit o forma de invatamant superior, cum i se poate transforma postul in post cu studii superioare. Daca ... (vezi toată discuția)