avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... întrebare certificat de naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

întrebare certificat de naștere

certificat provizoriu legea 14/2018 se poate face certificat provizoriu si ce acte îmi trebuie sa depun la primărie multumesc îmi trebuie de la fostu sot ceva

Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 14 Februarie 2018
nam inteles rasp

genovevacristina a scris:

certificat provizoriu legea 14/2018 se poate face certificat provizoriu si ce acte îmi trebuie sa depun la primărie multumesc îmi trebuie de la fostu sot ceva

Nu aveti nicun raspuns. si asta pentru ca nici nu va obositi sa ziceti ce doriti, care e problema.
sa dat sentinta de divort definitiva in data de 17/12/2015 eu am nascut o fetita in data de 23/8/2016/ in italia recunoscut a de tatal ei am citit legea 14/2018 si se poate face un certificat romanesc provizoriu pe 2 ani intrebarea mea este ce documente îmi trebuiesc si daca i ntradevar se fac multumesc

gi-jane2 a scris:

Nu aveti nicun raspuns. si asta pentru ca nici nu va obositi sa ziceti ce doriti, care e problema.

www.avocatnet.ro/forum/discu...

mai aveti discutie inceputa pe aceasta tema.

mergeti cu ce acte aveti- certificatul italian, hotararea de divort6, buletinul dvs si va face certificat copilului avand ca tata pe fostul sot. Apoi il actionati in judecata pe acesta pt a tagadui paternitatea, apoi biologicul il poate recunoaste.
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
am inteles dar nu am nici o legătură cu fostu sot am vorbit cu el dar nu vrea sa audă din care am inteles am nevoie de el dar cu tatal biologic nu se poate face

gi-jane2 a scris:

Alte discuții în legătură

Cod civil - paternitatea copilului născut în timpul căsătoriei valentinaroxana valentinaroxana buna ziua setita de finitiva de divort sa data pe data de17/12/2015 in data de 23/8/2016 am nascut in italia o fetita recunoscut a de tatal sau biologic ... (vezi toată discuția)
Declarare minor din afara casatoriei? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua am o cumatra care debea a nascut de o saptama si nu poate sa ii faca certificat de nastere (anul trecut luna aprilie 2018 a bagat divort de primul ... (vezi toată discuția)
Certificat nou nascut ? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua problema este in felu urmator am bagat divort anul trecul in luna aprile 2018 in luna mai am cert un ordin de resctictie cu o consiliere ... (vezi toată discuția)