avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cod civil - paternitatea copilului născut în timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cod civil - paternitatea copilului născut în timpul căsătoriei

buna ziua setita de finitiva de divort sa data pe data de17/12/2015 in data de 23/8/2016 am nascut in italia o fetita recunoscut a de tatal sau biologic in certificatu italian in romania nu vor sa transcrie certificatu precum ca tatăl ar fi fostu pe tatăl biologic il da la oparte nici certificat provizoriu numi poate face ca am nevoi de fostu dar nu am nici un fel de legătură cu el si nu vrrea sami dea ceva precum ca nul alui întrebarea mea este tatal biologic nu poate da o procura pe propria răspundere cai alui
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2018
valentinaroxana, utilizator
În România trebuie să faceți o acțiune în tăgada paternității dacă certificatul din Italia nu este recunoscut.
este recunoscut de tatal biologic

Ana Cristina Margu Birou de mediator a scris:

În România trebuie să faceți o acțiune în tăgada paternității dacă certificatul din Italia nu este recunoscut.

Trebuie dosar in instanta, probabil timpul conceptiei copilului era in timpul casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat ... Mayapislariua Mayapislariua Buna ziua as dori sa va intreb eu am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat dar suntem in Italia cu acte italiene ... (vezi toată discuția)
întrebare certificat de naștere genovevacristina genovevacristina certificat provizoriu legea 14/2018 se poate face certificat provizoriu si ce acte îmi trebuie sa depun la primărie multumesc îmi trebuie de la fostu sot ... (vezi toată discuția)
Transcrierea certificatului de nastere David ioana ramona David ioana ramona In luna ianuarie sa terminat divortul dintro mine si fostul sot, urmand ca pe 15.02.17 sa dau nastere unei fetite in italia,in aprilie am venit in Romania sa ... (vezi toată discuția)