avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat ...

Buna ziua as dori sa va intreb eu am fost casatorita dar in timpul casatorie am conceput o fetita cu un alt barbat dar suntem in Italia cu acte italiene certificat italian si as dori sa fac acte la fetita ce trebuie sa fac si vreau sa va mai spun ca fostu Sot è mort si am si actele de divort eu am consultat o avocata mia cerut 1.000 de ruta sa fac certificatu la fetita ce trebuie sa fac eu am facut certificatu la fetita in Rominia pe numele fastului Sot acuma ce trebuie sa fac ca sa am certificatu de nastere pe numele tatalui biologic si cit ma costa o zi buna
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 15:32, 10 Martie 2023
Tatal biologic ar trebui sa formuleze actiune in instanta pentru tagada paternitatii, ocazie cu care se va putea realiza prin test adn filiatia fata de acesta , ori chiar dv puteti formula actiunea cu conditia ca tatal biologic sa accepte sa i se faca testul si sa participe la proces. In baza sentintei se va putea solicita schimbarea certificatului de nastere al minorei si efectuarea mentiunii la rubrica tata sa figureze cel biologic. In privinta costurilor nu se poate discuta pe forum. Este offtopic.
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2023
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Cum obtin fetita,am sanse? Bsabam23 Bsabam23 Am stat in concubinaj cu o femeie care era casatorita. In timpul concumbinajului am devenut tatal unei frumoase fetite. Cand fetita sa nascut nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Mama divortata dar are copil cu alt barbat inutza13 inutza13 buna ziua, sora mea este separata de primul sot iar sentinta a aparut doar in noiembrie,adica acum 8 luni , ea acum are copil cu alt barbat ,ei fiind ... (vezi toată discuția)