avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... întrebare certificat de naștere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

întrebare certificat de naștere

certificat provizoriu legea 14/2018 se poate face certificat provizoriu si ce acte îmi trebuie sa depun la primărie multumesc îmi trebuie de la fostu sot ceva

Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:21, 14 Februarie 2018
Nu mai apasati pe citeaza, aveti pe undeva si raspunde, daca scrieti de pe telefon, e in bara de jos .
ca sa intelegeti exact despre ce acte aveti nevoie, mergeti la starea civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod civil - paternitatea copilului născut în timpul căsătoriei valentinaroxana valentinaroxana buna ziua setita de finitiva de divort sa data pe data de17/12/2015 in data de 23/8/2016 am nascut in italia o fetita recunoscut a de tatal sau biologic ... (vezi toată discuția)
Declarare minor din afara casatoriei? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua am o cumatra care debea a nascut de o saptama si nu poate sa ii faca certificat de nastere (anul trecut luna aprilie 2018 a bagat divort de primul ... (vezi toată discuția)
Certificat nou nascut ? Moisa Paula Moisa Paula Buna ziua problema este in felu urmator am bagat divort anul trecul in luna aprile 2018 in luna mai am cert un ordin de resctictie cu o consiliere ... (vezi toată discuția)