avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social mama 3 copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social mama 3 copii

Buna ziua,

Am cateva intrebari legat de un caz social despre care cunosc date limitate: mama a trei copiii, fara tata, au ramas pe strada. Doamna lucreaza ca si croitoreasa si nu ii ajunge venitul pentru chirie. Copii au 7, 12 respectiv 14 ani sunt ingrijiti si trimisi la scoala.
Exista indemnizatii de la stat pe care doamna le-ar putea solicita daca nu are domiciliu stabil dar lucreaza? Intreb deoarece as dori s-o ajut cu procedurile pentru obtinerea unui ajutor social.
Am citit despre o pensie speciala pentru mame cu 3 copii, aceasta pensie este practicata, si este valabila pentru doamna sus mentionata?

Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
RalucaAT, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:35, 20 Octombrie 2018
Legea despre care ati auzit nu a fost inca adoptata de catre Parlamentul Romaniei.
Bună seara am și eu o întrebare legata de faptul ca am 3 copii și nu am tata la ei eu stau la mama în casa Cum as putea sa fac și eu ajutorul social copii are 7 5 și 4 ani mulțumesc frumos o seara frumoasa
Ajutoare sociale 2018: Ce valori au și cine le poate primi anul acesta
www.avocatnet.ro/articol_473...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social Onea Jean Casian Onea Jean Casian daca mama nu lucreaza,si nu a lucrat nici inainte de nasterea copilului ,iar tatal are doar 7 luni lucrate in romania ,statul roman ajuta cu ceva in acest caz ... (vezi toată discuția)
familie fără venituri Prisakari marina Prisakari marina Buna ziua eu am o intrebare eu am 3 copii dl 5 ani la 7 luni sotul sta acasa n-are un loc de munca stabil, la primarie nimeni nu vrea sa ne ajute ... (vezi toată discuția)
Va cer ajutorul! doru voinea doru voinea m-am despartit de sotie acum 2.5 luni. a plecat la parintii ei si nu s-a mai intors. in urma casatoriei noastre ,rezulta doi coppii minori. cand a plecat nu a ... (vezi toată discuția)