avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se mai poate face ceva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se mai poate face ceva?

Bunicul meu a vandut in anul 1986 casa batraneasca , langa casa avea si gradina in suprafata mai mare pe care statul i-a dat-o in folosinta noului proprietar , dupa revolutie proprietarul si-a facut acte pe tot terenul. Mai pot face ceva ținând cont ca a fost deposedat abuziv?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
gabyt, utilizator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:27, 7 Februarie 2018
Puteti formula actiune ptr.anularea actelor de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme legea 18/91 Veronica Popescu Veronica Popescu Strabunicul meu a cumparat o casa pe un teren cu o suprafata de 1300 mp in anul 1950 intr-un sat.Casa a vandut-o in 1986 iar in actul de vanzare cumparare se ... (vezi toată discuția)
Casa vanduta cu excedent de teren din proprietatea altcuiva francisc1959 francisc1959 Buna ziua! As avea nevoie de sfatul Dvs. in urmatoarea situatie: In anul 2000 am cumparat o casa cu gradina. Mentionez casa si gradina erau imprejmuite ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)