avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca - 6h/saptamana
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca - 6h/saptamana

Buna ziua,

modalitatea corecta de a stabili durata muncii pentru o persoana incadrata pe pozitia de femeie de serviciu, se doreste a lucra in zilele de L-M-V (2.00 ore/zi) 6ore/saptamana. Cum se face repartizarea timpului de munca?

2. O fracţiune de normă de 2 ore/zi , 6 ore/săptămână.
a). Repartizarea programului de lucru se face după cum urmează: luni, miercuri si vineri de la ora 6.00-8.00 (ore zi/ore noapte);
b). Programul de lucru se poate modifica în condiţiile regulamentului intern/contractului colectiv de muncă aplicabil.
c). Nu se vor efectua ore suplimentare cu excepţia cazurilor de forţă majoră sau pentru alte lucrări urgente destinate prevenirii producerii unor accidente sau înlăturării consecinţelor acestora.

E corect asa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:38, 7 Februarie 2018
Este corect cum ati mentionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj angajat cu norma partiala de 4 ore Vicky82 Vicky82 Am un angajat cu norma de 4 ore datorita faptului ca el este pensionat pe caz de boala , iar in decizia de pensionare ii da dreptul la maxim 4 ore de munca pe ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare veronica tania veronica tania pot fi concediata pentru ca nu sunt de acord cu orele suplimentare? (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca cu timp partial narciz767 narciz767 Sotia mea lucreaza la un cabinet medical cu contract de munca partial, respectiv 20 ore/ saptamana (in 3 zile/ saptamana). In prezent in contract este ... (vezi toată discuția)