avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... salariul de baza lunar brut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

salariul de baza lunar brut

La mine pe fluturas apare Salariu de baza negociat si Suma bruta totala in functie de care se calculeaza darile catre diverse autoritati.
In lege apare "media salariului de baza brut" pentru calculul somajului.
In contextul legii care este "salariul de baza brut" pentru mine: "Salariul de baza negociat" sau "Suma bruta toatala"?

Alte discuții în legătură

Calculul indemnizatiei de somaj ContSters211945 ContSters211945 As dori sa stiu care este salariul considerat baza de calcul pentru ajutorul de somaj. Nu stiu daca se face o medie a ultimelor salarii pe o perioada data, ... (vezi toată discuția)
Oug 79/2017 lllllllll lllllllll Dupa intrarea in vigoare a OUG79/2017 angajatorul a schimbat salariul brut/ respectiv venitul net, in sensul ca au scazut pe fluturas, adaugand in schimb o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj tehnic elagrosu elagrosu Buna seara la toata lumea, Revin cu tema calculului indemnizatie de somaj tehnic, pentru ca intre timp am devenit somera in urma concedierii colective si am ... (vezi toată discuția)