avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare utilaj de constructii de la o persoana fizica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare utilaj de constructii de la o persoana fizica la o persoana juridica

Buna ziua, M-ar interesa care este procedura de vanzare- cumparare a unui utilaj (cilindru compactor de mic tonaj) si ce documente se intocmesc daca vanzatorul este o persoana fizica, iar cumparatorul este o persoana juridica? De asemenea, care este modalitatea de plata legala catre vanzartor pentru o valoare de 5000 euro?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Obligativitate rca VirgilS_67 VirgilS_67 Este obligatorie achizitionarea unei polite RCA pentru tuilajele de constructii care nu circula pe drumurile publice? (exemplu utilaje: buldozere, cilindri ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare pentru un imobil ipotecat son son Buna Ziua. Am incheiat la o agentie imobiliara un antecontract de vanzare cumparare, pentru un imobil ipotecat. In antecontract am convenit sa-i platesc o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare bon achizitie natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, am cumparat un mai compactor in valoare de 2.000 lei cu bon achizitie de la persoana fizica , intrebarea mea este cum sa o inregistrez in ... (vezi toată discuția)