avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Conflict de interese
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Conflict de interese

Buna ziua!

Eu sunt angajatul unei institutii de invatamant universitar si de asemenea am si o firma proprie. Daca firma mea face afaceri (vanzare de produse) cu institutia unde sunt angajat este conflict de interese???

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 11:55, 12 Februarie 2018
Conflictul de interese apare atunci când funcţionarul public are un interes personal care ifluenţează sau pare să influenţeze îndeplinirea atribuţiilor sale oficiale cu imparţialitate si obiectivitate. Interesele private ale functionarului public pot include un beneficii pentru sine sau pentru familia sa, pentu rudele sale apropiate,
- soţ, soţie, rude sau afini până la gradul al doilea inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legatura de prietenie intre politist si faptuitor Samulea Samulea Buna seara! Este normal ca in urma unei plangeri penale pentru marturie mincinoasa cel impotriva caruia am facut plangerea sa fie anchetat de catre o ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind conflictul de interese indii indii Imi puteti spune unde ma pot documeta despre "confictul de interese"Cineva zicea "codul etic" dar am citit si mai nimik ..... (vezi toată discuția)
Inventariere anuala la institutii publice + casare elisa_2000 elisa_2000 Daca faci parte din comisia centrala de inventariere anuala, poti face parte ulterior si din comisia de casare ? Nu intervine conflictul de interese? Nu cred ... (vezi toată discuția)