avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Perimare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Perimare executare silita

Buna ziua. Dacă mă poate ajuta, va rog, cineva cu o informație. In luna ianuarie 2017 s-a transmis de către BEJ la bănci notificare privind înființarea unei popriri, este vorba de un I.I ( s-a pus poprire pe contul de salariu insa nu s-a făcut nicio plata către BEJ pt că deja se retine 1/2 din venit pt finante).
In febr 2018 s-a primit din nou aceași notificare de la același BEJ pentru a se achita in termen de o zi suma respectiva.
Întrebarea este , ținând cont că de 12 luni ( de când s-a pus poprirea) BEJ-ul nu a mai trimis nicio notificare și nici nu a întreprins niciun alt act în vederea recuperării sumei se poate considera perimarea executării silite? Sau în ce condiții mai exact se poate cere suspendarea pe baza perimarii.
Va mulțumesc.

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:39, 7 Februarie 2018
BEJ-ul executa cererile creditorului
Trebuie atent verificat dosarul de executare pentru a se constata daca in termenul legal prevazut creditorul a inteles sa faca acte si actiuni cu scopul recuperarii debitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - buna seara, as aprecia sfatul dvs. pentru situatia de mai jos. ... Dyana75 Dyana75 Buna seara, As aprecia sfatul Dvs. pentru situatia de mai jos. La 2 luni de la angajare, am primit doua notificari de poprire salariala pe adresa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare. valy01 valy01 Buna ziua, am avut un credit la banca P. pe care l-am plătit o perioada; au intervenit probleme financiare și nu am mai putut plătii; au declarat creditul ... (vezi toată discuția)
Executare silita din partea unui executor judecatoresc diana_sal diana_sal Buna ziua, in urma cu cateva zile am fost instiintata la serviciu de faptul ca s-a dispus din partea unui executor judecatoresc infiintarea unei popriri ... (vezi toată discuția)