avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatoare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatoare

Daca nu depun actele de somaj, pe motiv ca am un alt job, am dreptul la salariile compensatoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 22:36, 21 Octombrie 2009
Va rog sa puneti intrebarea corect.

Vi se desface CIM din motive neimputabile dvs.,atunci nbeneficiati de salarii compensatorii.
Dupa acest moment faceti ce vreti,va duceti cu carnetul de munca la alt angajator sau va duceti la somaj;nu este obligatoriu sa mergeti la somaj.
Da. am fost foarte evaziva. Societatea ne trimite in somaj de luna viitoare, dar ne va da salarii compensatorii. Eu lucrand la o alta societate, dar part-time, am vrut sa stiu, ca, daca nu merg sa-mi depun actele la somaj, si ma angajez pe full-time la acea societate beneficiez de acele salarii compensatorii?
Scuze si multumesc!
Bineinteles ca veti beneficia de salariile compensatorii acordate in temeiul CCM. Acordarea lor depinde de articolul cu care inceteaza/se desface contractul dvs de munca, nu si de o conditie ulterioara desfacerii acestuia (de a beneficia de indemnizatie de somaj).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent - demisie / dat afara? kym kym Buna ziua, Ieri am aflat ca trebuie sa parasesc actualul loc de munca, pentru ca situatia firmei esta una proasta si nu mai au din ce sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)
Art. 55, lit. b) codul muncii gabi.gabriela58@yahoo.com gabi.gabriela58@yahoo.com daca desfacerea contractului de munca este incheiat cu art 55 lit b,pot beneficia de somaj? si daca suma salariilor compensate se opereaza in cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Salariu decalat sau garantie diana24 diana24 Buna seara, La firma unde am lucrat se plateste salariul pe 15 si in ultima zi a lunii. In contextul in care m-am angajat pe 10 februarie 2012 part time, ... (vezi toată discuția)