avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu mi se elibereaza certificat de urbanism favorabil.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu mi se elibereaza certificat de urbanism favorabil.


Bună ziua! În urma cu 2 luni am depus la primărie documentația pt certificat de urbanism p+m, menționez ca doamna de la urbanism nu doreste sa-mi emita un certificat de urbanism favorabil, motivul zice doamna( pâna nu se rezolvă problema drumurilor sau daca se doreste cu Puz) drumul de acces , intrare din drum judetean drumul are aprox 4 m pe o distanta de 40 ml, dupa care se lărgeste la 6 m pe o distanta de 130 ml pana la parcela mea, mentionez faptul că mai în spate de parcela mea exista inca 2 parcele + inca 2 case deja locuite, cartierul fiind unul nou sunt aprox 22 de case din care deja aprox 15 locuite, pt acele case făcute toate de același "constructor" s-au eliberat certificate de urbanism si autorizatii de constructii iar mie om simplu nu mi se elibereaza pt o casa. Vi se pare corect? Exista un mod prin care as putea să-i constrang sa elibereze? Mie nu mi se pare corect ca pt o casa sa nu primesc certificat iar altii pt 20 de case cu accees pe acelasi drum si aceleasi conditii sa se elibereze ( drumul este drum de servitute)

Cel mai recent răspuns: Pop D , utilizator 07:10, 8 Februarie 2018
Din cele expuse, se pare ca singura modalitate ( in lipsa unei asteptari mai indelungate) de a obtine certificatul de urbanism este calea judecatoreasca. Exista un refuz exprimat in scris?
Nu exista un raspuns exprimat în scris ci doar verbal, practic de ce sunt eu deranjat ca pt ceilalti vecici s-a eliberat si mie nu mi se elibereaza, mă tot amână, dacă o gândim logic este o decizie ilegală din partea autoritătilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se elibereaza certificat de urbanism Pop D Pop D Buna ziua! Mentionez faptul ca in data de 18.12.2017 am depus la primarie documentatia pt eliberarea unui CU pt o casa p+m. Accesul la parcela care are 576 m2 ... (vezi toată discuția)
Conditionarea obtinerii autorizatiei de constructie pentru teren la drum public de puz Ciprian68 Ciprian68 Va salut. Am o problema cu obtinerea unei autorizatii de constructie pentru un teren intravilan cu deschidere la drum public. Am tot citit si eu pe net ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)