avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata CAS si CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata CAS si CASS

Buna seara. As avea si eu o intrebare. Sunt angajata in invatamant, cu norma intraga, dar, in acelasi timp, prestez servicii part-time, prin CIM, si la un club sportiv din orasul unde locuiesc. Ce se intampla, in cazul meu, cu plata CAS si CASS la clubul unde lucrez? Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
carmen_dida, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoana angajata cu grad handicap accentuat Simona_16 Simona_16 Buna ziua ! Doresc sa va intreb daca angajatorul plateste impozit pe mine, eu fiind angajata part-time si am grad de handicap accentuat ? Angajatorul mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Norma femeie de serviciu DanutzGenila DanutzGenila Buna seara. Unde pot gasi baza legala cu privire la plata femeii de serviciu la asociatie,adica norma intraga sau jumatate de norma? este prevazut undeva o ... (vezi toată discuția)
Pfa sau srl Macaret Macaret O sa va prezint intai contextul pentru care as avea nevoie de deschiderea unei forme juridice și apoi as fi recunoscător dacă mi-ați recomanda o varianta ... (vezi toată discuția)