avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Daca am o proprire,pot sa fiu administratorul unei ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Daca am o proprire,pot sa fiu administratorul unei firme ?

Buna seara.Daca am o proprire pe salariu,pot sa intru ca adiministrator cu un procent de 1-5% din firma?asta fara a avea repercusiuni negative asupra firmei sau celuilalt administrator?mentionez ca este o firma de transport in regim taxi ,cu o masina in firma!s-ar putea pune sechestru pe firma sau masina,daca as intra in firma?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Niky84 , utilizator 12:40, 8 Februarie 2018
Va rog sa precizati: administrator sau asociat ?
Administrator cu maxim 5% din firma!inteleg ca firma poate avea mai multi administratori!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru pe bunuri mobile de la finante Scortzishor Scortzishor Buna ziua, sunt asociat si administrator impreuna cu o alta persoana intr-o firma SRL, nu mai am practic nici o treaba cu firma de 2 ani de zile (ne-am ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare Morosanu M Morosanu M As vrea sa-mi deschid o firma de transport si cineva mi-a recomandat aceasta taxa pe valoare adaugata la incasare . Defapt,nu prea stiu in ce conta aceasta ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii div81drv div81drv Mi-ar fi de mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati cu raspunsul la problema inchiderii, dizolvarii sau vanzarii unei firme platitoare de tva cu datorii de ... (vezi toată discuția)