avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma cu datorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma cu datorii

Mi-ar fi de mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati cu raspunsul la problema inchiderii, dizolvarii sau vanzarii unei firme platitoare de tva cu datorii de aproximativ 25 000 ron (taxele la bugetul de stat maxim 3000 ron) pe care nu le pot acoperi chiar daca as recupera niste bani pe care ii am de incasat.
Mentionez ca firma este infiintata in anul 2008 si eu am calitatea de administrator si procent 30%. As putea sa preiau de la ceilalti asociati celelalte actiuni si sa detin 100% actiunile firmei.
As dori sa imi spuneti care ar fi variantele pe care le am in calitate de administrator si actionar majoritar. De asemenea poate ati putea sa mentionati si ce acte sunt necesare acestui tip de operatiune, precum si ce repercusiuni ar rezulta ulterior. In afara datoriilor la stat( pe care am de gand sa le achit) ce alte costuri ar mai implica una din situatiile de mai sus
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dvs
O zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: Mihail Hritcu , Consilier juridic 20:05, 22 Octombrie 2010
Solicitati deschiderea procedurii de insolventa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa societate pe actiuni l.mihaela l.mihaela Stimati colegi doresc sa supun dezbaterii o speta care mie mi --a parut interesanta. SC X SRL in faliment este actionar majoritar detinand un procent de peste ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate lamuri ? stanbogdan23 stanbogdan23 Care sunt etapele infiintari unei societati pe actiuni ? Cati actionari sunt minim necesari ? Cat este minimul de capital ? (vezi toată discuția)
Deturnare clienți flory80 flory80 Buna ziua. Administratorul unei societăți cu răspundere limitată , care este și asociat cu un procent de 30%, muta clientii societății către alta ... (vezi toată discuția)