avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenzi rutiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenzi rutiere

punctele de amendă pot conduce la suspendare permis? cum pot verifica precedentele procese-verbale de amenzi plătite dacă nu AM FOST ATENTĂ la felul punctelor amendă sau penalizare?
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
ruanaana, utilizator
Cel mai recent răspuns: ruanaana , utilizator 10:09, 8 Februarie 2018
Nu, cele de penalizare.
mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Punctele de penalizare se sterg oricum dupa 6 luni (de la constatare in PV de contraventie).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@ruanaana, dupa ce rimiti un raspuns, pe viitor, nu mai editati mesajul la care vi s-a raspuns, ci apasati pe raspunde pt a pune si alte intrebari.
Nu cred ca ati luat 15 puncte de penalizare in termen de 6 luni, asa ca nu va faceti griji. Oricum, nu e treaba dvs sa le numarati.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Am înțeles, mulțumesc pt răspuns, şi îmi cer scuze pt mai multe întrebări în una. Aşa cred şi eu că am luat doar puncte de amendă dar e mai bine să fim prevăzători.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema rutiera Mazilu Diana Mazilu Diana Buna seara am primit o amenda pentru depășirea vitezei si suspendarea permisului pentru 90 de zile am dat examen am luat mi s-a redus pedeapsa iar la data ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb alina88 alina88 Buna seara, Azi am luat o amenda de la controlorii RATB. Aveam un bilet la mine in geanta, aveam multe bagaje si nu l-am mai compostat, abonamentul imi ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - cuantum amenda gresit, lipsa martor Luiza_32 Luiza_32 Buna ziua, as vrea sa stiu daca pot contesta un pv de amenda circulatie care are trecut la valoarea amenzii o suma gresita, adica 9 x 67= 630 lei, in loc de ... (vezi toată discuția)