avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... platesc impozitul forfetar daca firma este facuta pe ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

platesc impozitul forfetar daca firma este facuta pe persoana cu handicap vizual gr I

buna seara va multumesc tuturor ptr raspunsurile date.

mai am cateva nelamuriri nu stiu cum sa aflu daca fiind persoana cu handicap vizual gr I trebuie sa platesc impozitul forfetar. poate ma indrumati cum pot alfa sau poate stie cineva si imi poate spune.
multumesc ptr timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:35, 20 Octombrie 2009
Legislatia in vigoare nu prevede exceptii sau derogari de la obligatia achitarii de impozite,in cazul activitatilor independente,realizate de catre persoane cu dizabilitati,indiferent de natura acestora .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto persoana cu handicap adiraicu adiraicu unchiul meu este persoana cu handicap gradul 1. doreste sa cumpere o masina din strainatate si nu stie daca trebuie sa plateasca taxa de timbru pentru ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit salariu parinte copil autist cu certificat de ... fataverdecuochiipadure fataverdecuochiipadure Scutire impozit salariu parinte copil autist cu certificat de dizabilitati pana la 18 ani. Buna ziua, Sunt parinte singur, am 3 copii, cel de 11 ani are ... (vezi toată discuția)
Adaptare masina persoana cu handicap - taxa ? anitsirc anitsirc Buna ziua! Fratele meu este persoana cu handicap grav(accentuat). Mama este insotitor al fratelui. Pe numele fratelui (persoana cu handicap psihic) este ... (vezi toată discuția)