avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... absente nemotivate Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

absente nemotivate Revisal

Buna ziua,
Inteleg ca suspendarea pentu absente nemotivate transmisa in Revisal se face in maxim 3 zile de la absentare, dar ce se trece la data sfarsit suspendare? De exemplu el absenteaza din data de 5, eu transmit pe 7 decizia de suspendare incepand cu 5, iar la sfarsit trebuie sa trec 7 (desi in decizie am trecut ca suspendarea se face pana la revenirea la locul de munca), pentru ca nu stiu daca va veni pe 8 sau nu...daca vine, ii incetez suspendarea in aceeasi zi. Dar in cazul in care nu vine, ii fac prelungire din 3 in 3 zile sau cum este corect? Pot sa o las asa si operez prelungirea la o saptamana sau 2? E absurd sa o prelungesti zilnic; este vorba de muncitori necalificati in constructii, care vin 2-3 zile si 1-2 saptamani lipsesc, apoi vin iar 2-3 zile si tot asa, iar angajatorul nu vrea sa ii concedieze, pentru ca "este greu sa gasesti muncitori". Cum ar trebui procedat?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate si inregistrare in revisal YoAlle YoAlle Buna ziua, 1. Absentele nemotivate se inregistreaza obligatoriu in Revisal? 2. Daca se inregistreaza in Revisal care este procesul , daca salariatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea ... cosmin.tolan cosmin.tolan Buna ziua, Daca avem un angajat care lipseste nemotivat, suspendarea pentru absente nemotivate trebuie transmisa in Revisal si se face in maxim 3 zile de la ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata revisal STEFAN ALINA STEFAN ALINA Daca am transmis la ITM revisal cf.HG 500 actualizat, dar nu am trecut zilele de concedii fara plata aferente lunii august, cum pot opera acum ? ca si corectie ... (vezi toată discuția)