avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXISTA STIPULAT TERMEN DE PRESCRIPTIE IN ACEASA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXISTA STIPULAT TERMEN DE PRESCRIPTIE IN ACEASA SITUATIE ?

S-a efectuat o lucare de contructie = trepte betonate cu armatura fier beton = , far aautorizatie de constructie in anul 2002 . Stiu ca nu se mai poate sanctiona dar intrebarea mea este : chiar si dupa trecerea cestei perioade se mai poate cre intrarea in legalitate ? Exista termen de prescriptie pentru asta , sau nu ? Cei de la primarie mi-au spus ca deja au trecut trei ani iar ei nu mai pot cere asa ceva . Pe mine ma intereseaza sa demolez aceste trepte . Adica sa le demoleze cel ce le-a edificat aiurea . DECI : EXISTA ACEST TERMEN DE PRESCRIPTIE DE 3 ANI ??
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
ContSters382135, utilizator

Alte discuții în legătură

Exista termen de prescriptie in aceasta situatie ? ContSters382135 ContSters382135 S-au edificat niste trepte de beton armat pe o suprafata de teren ce a fost gradina. Am cerut relatii de la primarie si mi-au raspuns ca nu exista autorizatie ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate ContSters382135 ContSters382135 Inainte de a se vind un teren, fostul propr. a edificat o cale de acces fata autorizatie. Primaria a constatat acest fapt si i-a trmis adresa in vederea ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata ContSters382135 ContSters382135 Un vecin a edificat o constructie ( niste scari de beton ) pe proprietatea mea , fara autorizatie de constructie . Primaria i-a pus in vedere sa intre ... (vezi toată discuția)