Partea a doua....
Am fost si am depus dosarul pentru PFA. mai intai m-am dus cu chitanta de 14 RON si mi-am ridicat rezervarea de nume. Dupa asta am facut un dosar cu sina ce a cuprins urmatoarele:
-dovada verificare si rezervare nume PFA;
-copie CI certificata olograf"Conform cu originalul";
-copie diploma studii certificata olograf;
-formularul de acord al vecinilor;
-formularul de specimen de semnatura;
-act de vanzare-cumparare al apartamentului in care locuiesc legalizat la notar plus incheierea de intabulare(nelegalizata);
-contract de comodat realizat sub semnatura privata;
Nota: In legatura cu contractul de comodat....apartamentul in care locuiesc l-am cumparat dupa casatorie si astfel este si sotia tracuta in el. Astfel, a trebuit sa fac cu sotia un contract de comodat intre noi doi ca si proprietari pe de o parte si eu ca si PFA pe de alta parte. Modelul poate fi obtinut cu usurinta pe net. Daca nu aveam acel contract, sotia trebuia sa vina cu mine la depunerea dosarului si sa semneze o declaratie tip.
-formularele specifice ORC
(nu luati formularele disponibile pe pagina oficiala a ORC deoarece cei din Ploiesti le au putin diferite);
Dupa ce dosarul a fost complet, m-am dus cu chitanta data de doamna de la ghiseu la casierie(et. 1) si am platit 135,7 RON dupa care m-am intors la ea si am mers impreuna la registratura sa depun dosarul. Termenul pentru solutionarea certificatului de inmatriculare este de 7 zile calendarisitce.
Pentru a va face o idee asupra documentelor necesare puteti sa va uitati si aici:
[ link extern ]
dar nu le luati pe acestea deoarece in Ploiesti sunt modificate.
Voi continua dupa ce ridic certificatul si merg la finante.