avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu prenatal 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu prenatal 2018

Buna ziua! Am intrat în concediu prenatal pe data de 15.01.2018 și la începutul lunii ianuarie mi-a fost crescut salariul brut. Știu că metoda de calcul este 85% din media salariilor brute din ultimele 6 luni, insa in condițiile noilor legi ce procent de CAS se aplică?
Cel mai recent răspuns: vladoiu.iuliana , utilizator 04:08, 10 Februarie 2018
Dacă am inteles bine, 35% în total

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

calcul concediu prenatal dana_ dana_ Ma puteti ajuta cu un calcul corect al concediului prenatal, va rog mult? Media veniturilor brute pe ultimile 6 luni intregi precedente lunii intrarii in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de maternitate ana193 ana193 as dori sa stiu cum se calculeaza banii pt concediu prenatal.Acum inca ma duc la serviciu ,este inca prea devreme sa stau acasa insa va aveni momentul cand voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate IOANA_81 IOANA_81 in ianuarie 2018 am intrat in concediu prenatal, indemnizatie de maternitate, cele 126 de zile, am citit ca se determină ca medie a veniturilor lunare din ... (vezi toată discuția)