avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa

Buna ziua,dores sa stie ce inaltime maxima poate avea o casa cu mansarda si de unde se incepe masurarea de la pamant sau de la fundatie?si ce distanta trebuie sa fie fata de hotar,precizez ca pe partea vecinului nu o sa fie nici un geam,multumesc

Alte discuții în legătură

Probleme vecinatate irinavasiliu irinavasiliu Buna ziua, Sunt proprietar al unei case de locuit, construita in 2008 pe fundatia unei case vechi, pe baza unui proiect, pentru care am autorizatie (de ... (vezi toată discuția)
Distanta legala fata de hotar a unui container, fara fundatie ana_mar1a ana_mar1a Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire in urmatoarea problema: Pe terenul meu vreau sa pun un container (4.20 m lungime, 2.40 m inaltime, 2 m latime, ... (vezi toată discuția)
Construcție bloc lângă casă. ce condiții trebuie să se respecte? Îmi va fi umbrită aproape toată proprietatea alex.anca alex.anca buna ziua. Stau la casa in Suceava in zona de case. Acum aproximativ un an un dezvoltator imobiliar mi-a cerut aprobarea constructiei unui bloc P+2+M pe ... (vezi toată discuția)